top of page

Δημιουργήστε εύχρηστους χώρους εργασίας - γραφεία εργοταξίων!


Άνετοι χώροι εργασίας, από πάνελ πολυουρεθάνης!

Οι κατασκευές (αποθήκες, μεταλλικά σπιτάκια, γραφεία κ.ά) από πάνελ πολυουρεθάνης αποτελούν την ιδανική λύση από άποψη χρόνου και χρήματος, όταν θέλουμε να δημιουργήσουμε άνετους και λειτουργικούς χώρους εκεί που… δεν υπάρχουν!

Οι κατασκευές από πάνελ πολυουρεθάνης έχουν αποδειχθεί τόσο ποιοτικές, χάρη στην τέλεια μόνωση, την κομψότητα και την αντοχή τους, ώστε μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία άνετων και ευχάριστων χώρων εργασίας.

Τα γραφεία μπορούν να κατασκευαστούν σε επιθυμητές διαστάσεις και να χωρίζονται σε περισσότερα από ένα δωμάτια, προσθέτοντας διαχωριστικά, πόρτες και παράθυρα όπου χρειάζεται. Το πάνελ πολυουρεθάνης πάχους 4 εκ. εξασφαλίζει άριστη μόνωση χειμώνα και καλοκαίρι. Καθότι πρόκειται για λυόμενη κατασκευή, εύκολη στη συναρμολόγηση, εξυπηρετεί άριστα σε εργοτάξια κλπ.

Φτιάξτε έναν ευχάριστο & εύχρηστο χώρο εργασίας για εσάς και τους συνεργάτες σας!

Στα γραφεία από πάνελ πολυουρεθάνης μπορείτε να προσθέσετε όλες τις ανέσεις ενός κανονικού γραφείου! Αυτά είναι κάποια tips που μπορείτε να ακολουθήσετε για βέλτιστο αποτέλεσμα:

Φωτισμός:

Εξασφαλίστε στους συνεργάτες σας το φωτισμό που χρειάζονται για να εργαστούν χωρίς να κουράζονται τα μάτια τους. Το φυσικό φως είναι το καλύτερο φως, επομένως είναι σημαντικό να δημιουργήσετε παράθυρα. Επιπλέον, έχει αποδειχθεί ότι ο καλός φωτισμός βελτιώνει την αισθητική του χώρου, αλλά και τη διάθεση των εργαζομένων. Ο συνδυασμός με το τεχνητό φως είναι το ιδανικό. Προτιμήστε φωτισμό led και φωτιστικά χωρίς θάμβωση.

Έπιπλα & Διακόσμηση:

Η ομοιομορφία είναι ο πιο απλός και ασφαλής κανόνας στη διακόσμηση για ένα καλό αισθητικό αποτέλεσμα. Προτιμήστε γραφεία και καρέκλες στο ίδιο χρώμα και στυλ. Προτιμήστε έπιπλα σε ανοιχτές αποχρώσεις για να φαίνεται μεγαλύτερος ο χώρος. Τα γραφεία – μαργαρίτες είναι ιδανικά για περιορισμένα τετραγωνικά.

Θερμοκρασία:

Αν και τα πάνελ πολυουρεθάνης εξασφαλίζουν άριστη μόνωση σε όλες τις καιρικές συνθήκες, μπορείτε να ενισχύσετε στο χώρο εργασίας με ένα σύστημα κλιματισμού (air condition).


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Δεν υπάρχουν ακόμη ετικέτες.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page